Zwanger?

zwanger-headerU bent zwanger!!! Wij wensen u van harte geluk en uw kindje een lang, gezond en gelukkig leven toe.

De geboorte van een baby betekent in de meeste gezinnen dat er veel verandert in de huiselijke omstandigheden. Zeker in de eerste maanden als kersverse ouder draait je hele leven om dit kleine hummeltje. Een kostbare tijd, maar ook een heel drukke periode waarin veel geregeld moet worden.

Straks weer aan het werk

Bij voorbeeld als u na het bevallingsverlof weer aan het werk gaat. Voor iedere jonge moeder (en vader) is het een grote stap om je liefste bezit voor het eerst aan andermans zorgen toe te vertrouwen. Vaak is de eerste oppas een vertrouwd familielid. Met een grote waslijst aan instructies laat je je kindje met bezwaard gemoed achter….. om na een uurtje al te bellen hoe het gaat?  Heel herkenbaar voor iedere ouder.

Anders wordt het, als je weer aan het werk gaat en structureel enkele dagen per week opvang nodig hebt voor je kindje. Soms vind je in eigen kring wel iemand bereid om op te passen, maar misschien kan of wil je dat niet elke week van iemand vragen. Ook moet je als werkende ouder ervan op aan kunnen, dat de opvang altijd beschikbaar is en je niet ineens met ziekte, vakantie of andere afwezigheid van je oppas wordt geconfronteerd. Het kinderdagverblijf is er altijd: een vrolijke, warme plek met lieve professionele leidsters en fijne speelkameraadjes.

Het kinderdagverblijf: professioneel, veilig en vertrouwd

Een baby kan vanaf de leeftijd van 3 maanden in een van onze kinderdagverblijven worden opgevangen. Uw kindje komt in een vaste groep waar het vanaf het prille begin kan blijven totdat het vier jaar is. In een groep zitten maximaal 12 kinderen van 0 tot 4 jaar. We kiezen bewust voor zogenaamde “verticale” groepen. Het voordeel hiervan is dat een kindje in de vertrouwde omgeving blijft, de leidsters en andere kindjes heel goed leert kennen en als er een broertje of zusje is kunnen ze samen in dezelfde groep blijven. Zie voor meer over de verzorging de pagina Verzorging baby’s

Het bijzondere van onze kinderdagverblijven is, dat wij op alle groepen aan de peuters spelenderwijs het Piramide-programma aanbieden, net als de peuterspeelzaal/peuteropvang. Dit zorgt voor een perfecte aansluiting straks op de basisschool. Als uw kindje vier jaar wordt gaat het naar school en is het welkom op onze buitenschoolse opvang in hetzelfde kindercentrum.

Wij nodigen u uit, eens binnen te wippen op ons kinderdagverblijf in Buitenpost, HarkemaSurhuisterveen of Kollum om te zien hoe het er uit ziet en een praatje te maken met een van onze groepsleidsters. Speciaal voor aanstaande ouders houden we iedere woensdag en vrijdag van 10 tot 11 uur een inloopuurtje op onze kinderdagverblijven. U bent daar altijd van harte welkom!

Langskomen op een andere moment kan natuurlijk altijd, bel ons gerust even.

Button-contactButton-informatieButton-aanmelden