Kollum

TIKO-H

Zoekt u  opvang in Kollum? Zoek dan niet verder!

Aan de Voorstraat in Kollum bieden wij huiselijke opvang voor kinderen van 0-13 jaar, op een centrale locatie in het dorp.

Kinderdagverblijf & BSO in Kindercentrum de Tovertún

kindercentrum-de-tovertun-kollum

Op Kindercentrum de Tovertún in Kollum verzorgen we dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4-13 jaar,  in gezellige, ruime en sfeervol aangeklede groepsruimtes. In een prachtig monumentaal pand in het centrum van Kollum zijn onze dagopvanggroepen De Krûpelhintsjes en De Flinterkes en buitenschoolse opvang De Sinneblom gevestigd.

Onze opvangsoorten zitten onder één dak, wat heel handig is wanneer u broertjes/zusjes op de verschillende groepen heeft. De ruimtes van de buitenschoolse opvang zijn apart van die van de dagopvang, om zo de rust voor de kleintjes op de dagopvang te kunnen waarborgen. Alle groepsruimtes zijn voorzien van gezellige speelhoeken en uitdagend speelgoed voor de betreffende leeftijdsgroep.

img_0209

De buitenkant van het pand geeft weinig prijs over de ruimte in het gebouw; die is namelijk gigantisch. Bezoekers zijn altijd aangenaam verrast wanneer ze de ruimtes in het kindercentrum voor het eerst betreden! Kom dus gerust eens langs om het met eigen ogen te bekijken.

De buitenruimte van het kindercentrum is ruim, zonnig en groen, voorzien van een zandbak en diverse speeltoestellen. Hier kunnen de kinderen hun energie volop kwijt! De groepen gebruiken deze buitenruimte samen. Wanneer alle groepen buiten spelen, gebruiken we een afscheiding tussen het deel van de dagopvang en het BSO deel.

 

 speelpaviljoen

Button-contactButton-informatieButton-aanmelden