Gerkesklooster

TIKO-H

In Gerkesklooster is een klein kindercentrum gecombineerd met de peuterspeelzaal Dol-fijn.

In de eerste maanden van 2015 is onderzocht of er voldoende belangstelling is in Gerkesklooster om er mee door te gaan. Zo ja, dan diende de locatie te worden uitgebreid omdat er nu eigenlijk te weinig ruimte is voor de drie verschillende opvangvormen: peuterspeelzaal, kinderdagverblijf en BSO.

Er is geflyerd en geadverteerd, en ouders van de kinderopvang hebben in hun omgeving mensen benaderd die mogelijk behoefte zouden hebben aan professionele kinderopvang. Het hoogtepunt van de actie was een open ochtend in februari, waar belangstellende ouders een kijkje konden nemen. Ondanks alle publiciteit kwamen er alleen “eigen” ouders op de open ochtend af. Ook heeft zich op ons kantoor niemand nieuw gemeld na aanvang van de actie.

Helaas hebben we daarom met elkaar moeten concluderen dat er behalve van de ouders die hun kind al op de opvang hebben, op dit moment geen andere reële behoefte aan kinderopvang in Gerkesklooster is.

We hebben dan ook besloten per 1 juli 2015 met de kinderopvang te stoppen. Alle kinderen die op dit moment gebruik van de opvang maken, kunnen we een plaats aanbieden op ons kindercentrum in Buitenpost, Harkema of Surhuisterveen.

 

De peuterspeelzaal blijft gewoon open. Daar zullen na sluiting van het kinderdagverblijf meer plaatsen beschikbaar komen.

 

 

 

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor: 0511-54 30 17.

Button-contactButton-informatieButton-aanmelden