Organisatie, werkgebied en vestigingen


werkgebied-organisatie-H
TIKO is ontstaan en geworteld in de gemeentes Achtkarspelen en Kollumerland. Sinds 1 januari 2018 wordt ook de peuteropvang in de gemeente Ferwerderadiel verzorgd. Alle kinderen van 0-13 jaar kunnen voor opvang bij ons terecht. De ouders kiezen de opvangvorm die bij hen past, of dat nu opvang is in het kinderdagverblijf, de buitenschoolse opvang, gastouderopvang is of de voorbereiding op de basisschool op de peuterspeelzaal.

Werkgebied

Het Centraal bureau van TIKO is gevestigd aan de Voorstraat 34 te Kollum. Hier vindt u onze administratie, het gastouderbureau en het management. Van hieruit worden de kindercentra aangestuurd.

Vestigingen

test text

Een bijschrift invoeren

Ons werkgebied beslaat de gemeentes Achtkarspelen, Ferwerderadiel en Kollumerland. Vrijwel overal bieden we gastouderopvang en is een peuterspeelzaal gevestigd. In de dorpen Buitenpost, Harkema, Surhuisterveen en Kollum hebben we behalve een peuterspeelzaal ook groepsopvang in een kindercentrum. Het zijn kleinschalige voorzieningen met enkele groepen kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang.

In de volgende plaatsen zijn peuterspeelzalen:

In de gemeente Achtkarspelen: Augustinusga (Stynsgea), Buitenpost (Bûtenpost), Drogeham (Droegeham), GerkeskloosterStroobos (Gerkeskleaster-Stroobos), Harkema (De Harkema), Kootstertille (Koatstertille), Surhuisterveen (Surhústerfean),  Twijzel (Twizel) en Twijzelerheide (Twizelerheide)

In de gemeente Ferwerderadiel: Blije, Burdaard, Ferwert, Hallum en Marrum

In de gemeente Kollumerland: Kollum, Burum, Munnekezijl en Westergeest.

 

Button-contactButton-informatieButton-aanmelden