Wat kost de gastouder opvang (0 tot 12 jaar)?

prijzen-toeslag-gastouderopvang-H

De kosten voor de gastouderopvang zijn afhankelijk van onze uurtarieven, het aantal uren dat u afneemt en de hoogte van uw inkomen. Om u een beeld te geven van de kosten in uw situatie geven we een aantal rekenvoorbeelden. Uiteraard kunnen wij ook vrijblijvend de kosten berekenen voor uw persoonlijke situatie.

Wilt u gemiddeld 10 uur gastouderopvang per week?

Enkele rekenvoorbeelden van wat gastouderopvang bij TIKO u in 2020 netto kost:

Gastouderopvang, gemiddeld 10 uur per week

Gezinsinkomen per jaar alleenstaand met minimum inkomen tweeverdieners
€ 40.000
tweeverdieners
€ 60.000
1 kind € 12 per maand € 35 per maand € 58 per maand
2 kinderen € 22 per maand € 49 per maand € 76 per maand

Bovengenoemde bedragen gelden voor een afname van slechts 10 uur per week.

TIKO biedt gastouderopvang en thuisopvang. Voor klanten die veel uren afnemen hebben wij een ander aantrekkelijk aanbod. Informeer naar de mogelijkheden!

Wij kunnen u de netto-kosten voor alle vormen van gastouderopvang voorrekenen!

Als u wilt kunnen wij u de kosten voor de gastouderopvang vrijblijvend voorrekenen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en u bent vrij om vervolgens wel of niet gebruik te maken van onze opvang mogelijkheden. Uiteraard kunnen wij ook de kosten voor de verschillende vormen van opvang voor u vergelijken. Zodat u niet alleen een goede opvang heeft voor uw kinderen, maar ook passend bij uw budget.

Om uw persoonlijke kosten voor de gastouderopvang te laten voorrekenen, kunt u contact opnemen met: Yvonne van den Berg, tel.nr. 0511-543017 of via de mail: y.vandenberg@tikokinderopvang.nl

Rekentool kinderopvangtoeslag 2020

Wilt u zelf een berekening maken van wat gastouderopvang u netto kost, op basis van uw verzamelinkomen? Dan kunt u gebruik maken van de rekenhulp van de belastingdienst: www.toeslagen.nl

Neem eerst even contact op met onze administratie voor een opgave van aantal uren en de bijbehorende uurprijs.

Button-contactButton-informatie