Wat kost de buitenschoolse opvang (4 tot 12 jaar)?

prijzen-toeslag-kinderdagverblijf-H

De kosten voor de buitenschoolse opvang zijn afhankelijk van onze uurtarieven, het aantal uren dat u afneemt en de hoogte van uw inkomen. Om u een beeld te geven van de kosten in uw situatie geven we een aantal rekenvoorbeelden. Uiteraard kunnen wij ook vrijblijvend de kosten berekenen voor uw persoonlijke situatie.

Wilt u één korte middag buitenschoolse opvang per week?

Enkele rekenvoorbeelden van wat buitenschoolse opvang bij TIKO u in 2020 netto kost:

Buitenschoolse opvang, 1 korte middag per week en in de vakanties en op schoolvrije dagen de hele dag

Gezinsinkomen per jaar Minimuminkomen alleenstaande ouder € 40.000 tweeverdieners € 60.000 tweeverdieners
1 kind € 6 per maand € 19 per maand € 32 per maand
2 kinderen samen € 13 per maand € 28 per maand € 42 per maand

Wij kunnen u de netto-kosten voor alle vormen van buitenschoolse opvang voorrekenen!

TIKO biedt veel keuzepakketten voor buitenschoolse opvang, ook aansluitend aan het continurooster op de scholen! Informeer naar de mogelijkheden!

Als u wilt kunnen wij u de kosten voor de buitenschoolse opvang vrijblijvend voorrekenen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en u bent vrij om vervolgens wel of niet gebruik te maken van onze opvang mogelijkheden. Uiteraard kunnen wij ook de kosten voor de verschillende vormen van opvang voor u vergelijken. Zodat u niet alleen een goede opvang heeft voor uw kinderen, maar ook passend bij uw budget.

Om uw persoonlijke kosten voor de kinderopvang te laten voorrekenen, kun u contact opnemen met: Sietske Veenstra, tel.nr. 0511-543017 of via de mail: s.veenstra@tikokinderopvang.nl

Rekentool kinderopvangtoeslag 2020 

Wilt u zelf een berekening maken van wat buitenschoolse opvang u netto kost, op basis van uw verzamelinkomen? Dan kunt u gebruik maken van de rekenhulp van de belastingdienst.

Van TIKO hebt u de volgende gegevens nodig:

  • Bruto-uurprijs: € 7,02
  • Neemt u één korte middag in de week, inclusief vakanties af? Dan is dat 22 uur per maand. Twee dagen is 44 uur, enzovoort.

Button-contactButton-informatieButton-aanmelden