Vacatures, solliciteren & werken bij

kinderopvang-Vacatures-H

 

Openstaande vacatures

Voor onze kinderdagverblijven, peuteropvang en buitenschoolse opvang zijn we op zoek naar enthousiaste en betrokken pedagogisch medewerkers. Tiko Kinderopvang biedt een fijne en vertrouwde omgeving voor kinderen, maar ook voor ouders en medewerkers. De persoonlijke sfeer en de aandacht voor kinderen en hun ontwikkeling staan bij ons steeds centraal. Je werkt in een inspirerende en professionele werkomgeving met veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. We bieden de mogelijkheid je verder te ontplooien door het volgen van trainingen en cursussen.

Stage

Wij bieden stageplaatsen aan MBO-SPW stagiaires. Neem hiervoor contact op met Petra Dijkstra, hoofd kindercentra, of Annette de Haan, hoofd peuteropvang.

Solliciteren

Beschik jij over een opleiding op minimaal MBO 3 niveau waarmee je bevoegd bent om in de kinderopvang te werken? (HBO’ers kunnen vaak al, afhankelijk van de opleiding, na hun derde jaar aan de slag). Ben je woonachtig in of nabij ons werkgebied, 3 dagen per week beschikbaar en lijkt het jou leuk om bij Tiko Kinderopvang te werken?
Solliciteer dan nu door onderstaand sollicitatieformulier in te vullen.