Referenties

Referenties-H

Familie Postma kiest voor de Kindertuin in Surhuisterveen

Familie Slotegraaf maakt sinds 2005 gebruik van de kinderopvang in Surhuisterveen en vanaf 2009 in hun eigen dorp Harkema

“Onze tweeling gaat elke woensdag naar het kinderdagverblijf ‘De Kindertuin’ in Surhuisterveen. Anna en Lieke gaan hier met veel plezier naar toe om lekker te kunnen spelen. Voor ons als ouders is het fijn dat je met een gerust hart naar je werk kunt gaan, wetend dat je kinderen professioneel opgevangen worden.’

De vaste leidsters zijn een vertrouwd gezicht en zorgen voor een veilig gevoel. De kinderen worden via het voor- en vroegschoolse educatieprogramma ‘Piramide’ op een speelse manier voorbereid op de basisschool. Het kinderdagverblijf werkt met thema’s en het leuke is dat dit thuis doorwerkt: na het thema kleding wilden Anna en Lieke zichzelf thuis ook aan- en uitkleden.

Verder is er op De Kindertuin veel aandacht voor creativiteit en spelen de kinderen volop buiten.

Ga eens vrijblijvend een kijkje nemen en u ziet waarom wij voor De Kindertuin kiezen…”

Familie Ploegsma kiest voor Bommelstein in Buitenpost

Referentie-kinderdagverblijf-buitenpost-Ploegsma

“Goede opvang is voor ons een voorwaarde om met een gerust hart aan het werk te gaan. Daarom gaan onze kinderen naar kindercentrum Bommelstein. Daniek is begonnen op de babygroep ’t Zwelgje, daarna ging ze naar Bommel. Tot de laatste dag voor haar 4e verjaardag ging ze vol enthousiasme naar de dagopvang. Nu ze naar school gaat, is ze op maandag en dinsdag op BSO Bulle Bas te vinden. Ook alweer zo’n fijne opvangplek.

Roan en Jesper Daan zijn dan bij de sportBSO De Apekooi. Dit past goed bij onze sportieve jongens. Na school lekker actief bezig zijn. Meestal verzinnen de leidsters een activiteit of een spel. Soms komt er iemand van een sportvereniging om met de kinderen aan de slag te gaan. Ze doen mee als ze zin hebben. Hebben ze even geen zin, dan kunnen ze lekker zelf spelen. Roan kan zich de sportdag voor sportieve BSO’s uit het hele land in Assen nog goed herinneren, die was erg geslaagd.

Voor ons zit de meerwaarde van TIKO in de combinatie van betrokkenheid en professionaliteit van de leidsters.

Ga eens vrijblijvend een kijkje nemen en u ziet waarom wij voor Bommelstein in Buitenpost kiezen…”

Familie Slotegraaf kiest voor Harkelein in Harkema

Referentie-kinderdagverblijf-buitenpost-Slotegraaf

“Elke week gaan onze kinderen met plezier spelen bij kindercentrum Harkelein in Harkema. Wanneer je als ouders er voor gekozen hebt allebei te werken, geeft het je een gerust gevoel je kind op een fijne veilige plek te kunnen laten spelen.

“Op de Harkelein zijn steeds de zelfde vertrouwde leidsters, die de kinderen uitdagen en verzorgen. Uitdaging krijgen onze kinderen omdat er op de Harkelein met een VVE programma wordt gewerkt (Piramide). Dit is voor ons belangrijk omdat onze kinderen i.v.m. werk niet naar een peuterspeelzaal gaan.

Wij: Wouter, Dieuwke, Harnt, Frauke en Gerild zijn blij met de mogelijkheden die kindercentrum Harkelein Harkema biedt. We hopen dat ze in de toekomst een uitdagende ‘eigen’ plek krijgen in ons mooie dorp.

Ga eens vrijblijvend een kijkje nemen en u ziet waarom wij voor Harkelein in Harkema kiezen…”

Familie Duinstra kiest voor gastouderbureau

Referentie-gastouder-Duinstra

“Omdat ik als intensive care verpleegkundige onregelmatig werk, hebben wij flexibele opvang voor onze dochters nodig. Naast flexibiliteit zochten wij oppas in een huiselijke sfeer. Het gastouderbureau van TIKO heeft, rekening houdend met onze wensen, een gekwalificeerde gastouder gevonden. Ze hebben een goede match gemaakt!

Fenna en Maren gaan met veel plezier naar haar toe, wat ons als ouders natuurlijk een vertrouwd gevoel geeft. We zijn erg tevreden met het gastouderbureau van TIKO. Ze zijn goed bereikbaar en gemaakte afspraken worden goed nagekomen. Ook op administratief gebied hebben ze het prima voor elkaar.

Bel vrijblijvend met het gastouderbureau, 0511-543017…”

Button-contactButton-informatieButton-aanmelden