Surhuisterveen: Kindercentrum de Kindertuin

Harkema-Kindercentrum-Harkelein-H

Aan de Langelaan in Surhuisterveen, op een heerlijk rustige plek, staat kindercentrum De Kindertuin. Hier bieden we dagopvang en buitenschoolse opvang voor kinderen van 0- 13 jaar.

Kinderdagverblijf De Kindertuin

Op Kindercentrum De Kindertuin verzorgen we dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar, in  huiselijke en sfeervolle groepsruimtes. Er zijn drie dagopvanggroepen; Het Kwetternest, Het Vlinderhofje en De Woelmuis. Daarnaast bieden we buitenschoolse opvang op hetzelfde terrein.

Deze opvangsoorten zitten dicht bij elkaar, heel handig wanneer u broertjes/zusjes op de verschillende groepen heeft. Wel zijn de groepsruimtes en buitenruimtes van de dagopvang gescheiden van die van de buitenschoolse opvang.

BSO De Boomhut & Het Kraaiennest

De buitenschoolse opvang van De Kindertuin bestaat uit twee groepen; De Boomhut en Het Kraaiennest. Beide groepsruimtes zijn huiselijk ingericht, met verschillende speelhoeken en speelkamers. We beschikken over een zeer ruime buitenspeelplaats, met o.a. een kabelbaan, een familieschommel, een crossbaan en voetbalgoals. Hier kunnen de kinderen hun energie volop kwijt!

Buitenspelen en genieten

Of binnen in de speelhoeken

Button-contactButton-informatieButton-aanmelden