Kinderdagverblijf 0-4 jaar

Kinderdagverblijf-kinderen-in-de-kar-H

Als u als ouder op zoek bent naar kinderopvang, dan zoekt u opvang waar uw kind zich veilig en vertrouwd voelt. TIKO streeft ernaar een thuissituatie te creëren op haar groepen. De groepen zijn klein en de leidsters zijn vaste gezichten voor de kinderen.  Op onze kindercentra staan spel en plezier centraal, het is een vertrouwde plek voor uw kind, waar het onbekommerd zichzelf kan zijn. Wij werken met verticale groepen, kinderen van alle leeftijden (0-4 jaar) spelen er samen en leren van elkaar. Dat geeft een gevoel van verbondenheid en is een bron van plezier!  

Voordeel hiervan is ook dat kinderen dan hun hele verblijf in één vaste, vertrouwde groep kunnen blijven met zo min mogelijk wisselingen van leidsters en groepsgenootjes.

We maken dagelijks gebruik van een VVE -programma (Piramide) dat speciaal ontworpen is om de verschillende ontwikkelingsgebieden van uw kind te stimuleren, door middel van afwisselende en uitdagende activiteiten.

Op deze manier krijgen de kinderen in de peuterleeftijd dezelfde voorbereiding op de basisschool als op een peuteropvang, in een voor hun vertrouwde omgeving.

Button-contactButton-informatieButton-aanmelden