De groepsleidsters van Kindercentrum Harkelein in Harkema

Harkema-Kindercentrum-Harkelein-H

Pytsje Kooistra

Pytsje Kooistra

Pytsje Kooistra

Mijn naam is Pytsje Kooistra en ik werk met veel plezier sinds 2003 als pedagogisch medewerker voor TIKO. Tot 2009 op de locatie de Kindertuin en daarna voor Kindercentrum Harkelein, voor deze locatie werk ik tevens als seniorleidster. Van dichtbij meemaken hoe een kindje zich ontwikkelt is mooi om te zien. Een bijdrage hieraan te leveren is iets wat mij erg aanspreekt in het werken met kinderen. Ik geniet van elke dag  met de kinderen en hoop dit werk nog lang te mogen doen!

Koerina Veenstra

Koerina Veenstra

Koerina Veenstra

Ik ben Koerina Veenstra, sinds 2006 werk ik in de kinderopvang/BSO en al die jaren heb ik met veel plezier al mogen werken bij TIKO. Na mijn opleiding SPW4 te hebben afgerond ben ik verder gaan leren op de PABO, deze opleiding heb ik wegens omstandigheden niet af gemaakt. In die tijd ben ik gaan solliciteren en ik mocht meteen aan de slag bij TIKO. Een mooie kans waar ik met veel enthousiasme aan het werk ben gegaan en nog steeds met veel plezier en enthousiasme werk. De eerste jaren heb ik gewerkt als invalkracht en toen we een locatie kregen in Harkema kreeg ik daar een vaste baan.

Op de groepen heerst een gezellige werksfeer en er is volop aandacht voor het kind. In de jaren dat de kinderen bij ons op de groep zitten bouw je een bijzondere band met hun op, je wilt graag dat kinderen zich thuis gaan voelen en daar doen we graag ons best voor!

Wanneer ik ’s ochtends door de deur stap weet ik nog niet wat de dag me gaat brengen en dat maakt het werk voor mij zo leuk. Door de scholingen en trainingen die we aangeboden krijgen leren we steeds weer nieuwe dingen die we volop kunnen toepassen in ons dagelijkse werk. Als team van Harkelein zijn we goed op elkaar ingespeeld, iedereen heeft weer andere talenten en weet deze toe te passen in haar werk, zo halen we er het maximale uit. Dat kan ik erg waarderen en zou ik gaan missen mocht ik ergens anders aan de slag gaan. Kortom ik zou nog graag vele jaren bij TIKO willen blijven werken!

Baukje Veenstra

Baukje Veenstra

Baukje Veenstra

Mijn naam is Baukje Veenstra en ik ben vanaf 2007 werkzaam als groepsleidster/tutor bij TIKO.

Het mooie aan werken met kinderen vind ik, dat geen dag hetzelfde is. Ook de band die je met de kinderen opbouwt is erg bijzonder. Ze inspireren je en je kunt veel van hen leren.

Ik werk al 6 jaar met veel plezier bij TIKO en hoop dit nog vele jaren te mogen doen.

Gea Hoekstra

Gea Hoekstra

Gea Hoekstra

Mijn naam is Gea Hoekstra. Sinds mei 2007 ben ik werkzaam bij TIKO, waar ik het erg naar mijn zin heb. Als je met kinderen werkt is elke dag anders, leuke uitspraken, belevenissen, etc. Ik heb kinderen altijd leuk gevonden, vandaar ook de keuze voor de opleiding SPW. Eerst wou ik graag de Pabo gaan doen, maar na mijn opleiding Onderwijsassistent kwam ik er toch achter dat ik liever in de kinderopvang wilde gaan werken i.p.v. voor de klas staan. Als ik TIKO ooit zou moeten verlaten, dan zou ik het enthousiasme wat je elke dag van de kinderen krijgt wel erg missen.

.

.

.

.

.

.

Button-contactButton-informatieButton-aanmelden