De groepsleidsters van Kindercentrum Bommelstein in Buitenpost

Kinderopvang-Buitenpost-buiten-H

Nynke Meijer-de Jong

Nynke Meijer-de Jong

Nynke Meijer-de Jong

Mijn naam is Nynke Meijer-de Jong. Ik werk vanaf 2005 als pedagogisch medewerkster op de locatie Bommelstein te Buitenpost, waarvan sinds 2009 ook als seniorleidster. Ook ben ik werkzaam als tutor. Na mijn opleiding en stages werd ik gevraagd als leidster bij TIKO. Het werken met de kinderen is elke dag anders. Ik zie het plezier van de kinderen, je merkt dat ze zich aan jou hechten en dat ze jou vertrouwen, en dat geeft mij het plezier in mijn werk.

Fardouw Tjalsma

Fardouw Tjalsma

Fardouw Tjalsma

Ik ben Fardouw Tjalsma, en ik werk al sinds 2002 met veel plezier bij TIKO. Het werk maakt je vrolijk en inspireert mij om samen met mijn collega’s leuke activiteiten met de kinderen te doen.

Het mooiste aan ons werk is dat je met elk uniek kind een relatie opbouwt zeker als ze bijna twaalf jaar naar onze kinderopvang gaan, dat blijft bijzonder.

Ellen Stoffers

Ellen Stoffers

Ellen Stoffers

Mijn naam is Ellen Stoffers, ik werk sinds 1997 bij TIKO. Het mooiste is dat kinderen blij en enthousiast binnen komen op de groep, het samen werken met de collega’s; de sfeer is prettig op de groep. Lang geleden na een leuke stage, wist ik het zeker: ik wil werken in de kinderopvang. Wat ik heel mooi en bijzonder vond was dat ik een afscheidscadeautje kreeg van een vier jarige, een mooi foto boekje, met tekst, ik was zeer ontroerd. Ik hoop nog heel lang bij TIKO te werken omdat het geweldig is, werken in de kinderopvang. De sfeer is goed, het samen werken met collega’s  is fijn en het belangrijkste is de kinderen een veilige , leuke, sfeervolle omgeving te bieden.

Willemke Postma- Bosma

Willemke Postma-Bosma

Willemke Postma-Bosma

Mijn naam is Willemke Postma- Bosma. Ik werk sinds 15 november 1995 met volle tevredenheid bij TIKO. In al de jaren dat ik werkzaam ben bij TIKO heb ik het langst op de groep Tom Poes gewerkt, ik heb nog de eer gehad de groep op te mogen starten. Naast de groep Bommel werd dit de tweede groep op Bommelstein. Tom Poes voelt dus voor mij heel “eigen”. Elke dag dat ik naar mijn werk ga geniet ik… Van al die leuke kinderen en hun grappige praatjes, even lekker knuffelen of samen spelen… Leuke collega’s die voelen als één grote familie…

Kortom: werken in de opvang is voor mij het leukste wat er is! De hele dag gezelligheid en er gaat geen dag voorbij dat er niet wordt gelachen met elkaar.

Hilda Post

Hilda Post

Hilda Post

Ik ben Hilda Post en ik ben sinds 2007 werkzaam bij TIKO. Voornamelijk ben ik te vinden in Buitenpost. Zowel op de BSO als op het kinderdagverblijf.

Elk kind is uniek en maakt zijn “eigen” ontwikkeling door.  Dat maakt voor mij het werken in de kinderopvang zo leuk. Dan nog leuke collega`s erbij en je gaat altijd met veel plezier naar je werk!

Liesbeth de Boer

Liesbeth de Boer

Liesbeth de Boer

Mijn naam is Liesbeth de Boer. Ik werk sinds 2006 in de kinderopvang. Wat dit werk bijzonder maakt is dat de kinderen zich veilig voelen en vertrouwd voelen. En dat ze elke middag met een grote glimlach uit school komen. Daar doe je het voor!

Van kinds af aan vond ik baby’s en kleuters erg leuk. Toen ik begon met de opleiding en stage mocht lopen op een kinderdagverblijf, toen wist ik het zeker dat ik in de kinderopvang wilde werken! Wat me het meest bij staat is dat de kinderen je erg missen na een aantal maanden afwezigheid i.v.m. ziekte. En dat je dan vaak blij wordt gemaakt met een mooie tekening of kaart. Mocht ik ooit weg gaan bij TIKO, dan zal ik de kinderen en hun leuke uitspraken en hun grote fantasieën het meest missen. Daarnaast de fijne collega’s.

Wieke vd Werff

Wieke vd Werff

Wieke vd Werff

Ik ben Wieke vd Werff, ik ben sinds 1997 in dienst bij de TIKO. Drie dagen per week ben ik aan het werk op de kinderdagverblijf, maandag en dinsdag op Zwelgje en woensdag op Tom Poes op kindercentrum Bommelstein. Ik vind het belangrijk dat de kinderen met plezier naar ons toe gaan, en ze een leerzame en gezellige tijd te geven.

Martine Wijnstra

Martine Wijnstra

Martine Wijnstra

Ik ben Martine Wijnstra. Ik ben sinds 2011 werkzaam in de kinderopvang. Al van jongs af aan wist ik dat ik graag met kinderen wilde gaan werken. Al die lachende gezichtjes, daar doe je het voor!!

Renate Nauta

renate-nauta

Renata Nauta

Mijn naam is Renate Nauta. Ik ben sinds 2007 werkzaam in de kinderopvang. Na het faillissement van Amarins heeft Tiko mij overgenomen waar ik heel erg blij mee ben. Al een aantal jaren werk ik nu op de BSO in verzorgingscentrum Haersmahiem. Ik heb het hier heel erg naar mijn zin. Wat ik mooi vind aan kinderen is dat ze zo puur, eerlijk en allemaal verschillend zijn. En samen met leuke collega’s en de kinderen zorgt dit ervoor dat geen dag hetzelfde is met leuke gesprekken en veel humor in een gezellige sfeer!

Linda Burema

linda-burema

Linda Burema

Mijn naam is Linda Burema, sinds 2010 ben ik werkzaam bij TIKO. Op dit moment ben ik elke middag werkzaam op de BSO in Buitenpost. Daarnaast val ik in op het kinderdagverblijf. We werken in een ontzettend leuk team wat erg gezellig is, dit maakt de huiselijke sfeer erg aangenaam voor de kinderen. Het werken met kinderen is elke dag weer een uitdaging. De leuke uitspraken, grapjes en lieve gezichtjes, maken me elke dag weer vrolijk! Ik hoop dit werk nog lang te mogen doen ☺ .

 

Button-contactButton-informatieButton-aanmelden