Activiteiten

BSO-activiteiten-H

Gezellig naar de BSO, na de schooldag? Ja, dat is leuk! Daar zien kinderen hun vrienden weer en kunnen ze hun verhaal kwijt. Kinderen mogen zelf kiezen wat ze willen gaan doen, net als thuis.

Op de BSO is er heel veel te kiezen voor kinderen. Onze groepsruimtes zijn ruim voorzien van speelgoed en spelmaterialen voor kinderen van 4 t/m 12  jaar.  De keuze is aan de kinderen. Zo kunnen ze met hun vrienden buiten gaan spelen, kiezen voor vrij spel (voetballen, in zandbak, op de schommel, fietsen, etc.) of meedoen aan een activiteit die de groepsleidsters organiseren (estafette, tikspellen, voetbalwedstrijd, etc.)

Natuurlijk is er ook binnen op de BSO genoeg te doen. Ook hier kunnen kinderen vrij spelen in de verschillende speelhoeken (met de auto’s, poppen, constructiemateriaal, boekje lezen op de bank, optreden in de discohoek, etc.) of aan tafel tekenen, puzzelen, een gezelschapsspel doen met hun vrienden en/of de groepsleidster.

Daarnaast zijn er de georganiseerde activiteiten, waar kinderen voor kunnen kiezen. Dat zijn bijvoorbeeld knutselactiviteiten zoals verven en kleien, maar ook toneel of dansactiviteiten, al dan niet gekoppeld aan een thema.

Samen knutselen

Buiten spelen

Op pad met onze stints

Samen zwemmen

Lekkere fruithapjes

Paaseieren schilderen

Verkleden met carnaval

Lekker bewegen op de Sport BSO

Button-contactButton-informatieButton-aanmelden