Welke kinderopvang we bieden in Buitenpost?

Kinderopvang-Buitenpost-buiten-H

Zoekt u  opvang in Buitenpost? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Aan de Schoolstraat in Buitenpost bieden wij huiselijke opvang voor kinderen van 0-13 jaar, op een centrale locatie in het dorp.

Kinderdagverblijf & BSO op Kindercentrum Bommelstein

Op Kindercentrum Bommelstein verzorgen we dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4-13 jaar, in gezellige en sfeervolle groepsruimtes. Er zijn twee dagopvanggroepen; Bommel en Tom Poes en twee buitenschoolse opvanggroepen; Bullebas en Dickerdack.

Deze opvangsoorten zitten onder 1 dak, heel handig wanneer u broertjes/ zusjes op de verschillende groepen heeft. Wel zijn de ruimtes van de buitenschoolse opvang gescheiden van die van de dagopvang. Ook hebben zowel de dagopvang als de BSO hun eigen ruime buitenruimtes.

Sport BSO de Apenkooi samen met BSO de Bijenkorf

Sinds 2009 beschikken we over een derde buitenschoolse opvanggroep, Sport BSO De Apenkooi. Vanaf januari 2015 is deze BSO gecombineerd met BSO De Bijenkorf in Zorgcentrum Haersmahiem.

Het sportieve karakter wordt behouden door regelmatig sportactiviteiten te organiseren in het naastgelegen gymnastieklokaal. Daarnaast worden regelmatig activiteiten georganiseerd samen met de bewoners van het zorgcentrum. Zo komen jong en oud op een speelse manier met elkaar in contact.

We beschikken in Haersmahiem over een groepsruimte, een apart kamertje voor de wat oudere kinderen en een ruime buitenruimte. Ook mogen we in overleg gebruik maken van de fitnessruimte van Haersmahiem, waar naast enkele apparaten ook de Wii gebruikt mag worden.

Buitenom hebben we ruime speelweides

En binnen? De ruimte om samen te spelen

Button-contactButton-informatieButton-aanmelden