Tiko Kinderopvang winnaar Ondernemersprijs Achtkarspelen!

Dinsdagavond 16 oktober vond de verkiezing van de Ondernemersprijs Achtkarspelen 2018 plaats. In de categorie Middenbedrijf waren Tiko Kinderopvang, TEC Metalworks en BM Parts genomineerd. De jury verkoos Tiko Kinderopvang als winnaar!

Wij zijn heel erg blij en trots. Deze prijs is voor ons een bevestiging van onze maatschappelijke rol en positie, het gevoerde beleid en waardering voor de inzet van al onze ruim 120 medewerkers.

Ik dank de ouders van al die kinderen die wij opvangen voor hun vertrouwen, onze regionale partners en leveranciers waarmee wij samenwerken, onze medewerkers voor hun inzet, en de kinderen bij Tiko Kinderopvang, die ons werk zo geweldig mooi maken.

Wij feliciteren Pilat & Pilat die als winnaar in de categorie kleinbedrijf uit de bus kwam.