Update noodopvang kindercentra

Op alle vier de kindercentra is noodopvang geweest voor enkele kinderen. Er is steeds nauw contact met ouders geweest via whatsapp of telefoon; de meeste ouders zijn bereikt en er was gelukkig veel begrip voor deze noodsituatie en waardering voor de medewerkers die de gladheid hebben getrotseerd en die toch gekomen zijn. Een groot compliment voor: Jantsje, Dorianne (Surhuisterveen), Pytsje, Tineke (Harkema), Jantien, Nynke K. (Kollum) en Janny en Germ (Buitenpost)!!! En voor de mensen die achter de schermen hebben geholpen met het organiseren van e.e.a.!

Vanmiddag vanaf 16 uur wordt er weer slecht weer voorspeld. De laatste ouders worden nu gebeld met de vraag of ze de kinderen om 15 uur willen ophalen. Dan kan iedereen, dus kinderen, ouders en medewerkers, om 16 uur veilig thuis zijn.

Morgen bekijken we de situatie opnieuw. Berichten worden hier en op Facebook geplaatst. Nogmaals dank voor uw sympathieke reacties!