Open inloopochtend CJG op kindercentrum de Kindertuin

Week van de Opvoeding 2015 van 5 tot 11 Oktober

‘Op de koffie bij het CJG’

De Week van de Opvoeding draait om ontmoeting en uitwisseling tussen ouders, medeopvoeders, kinderen en jongeren. Daarbij staat een positieve benadering voorop. In 2015 wordt de Week van de Opvoeding voor de vijfde keer georganiseerd. Het motto is ‘Geef me de vijf’ omdat je het zo goed doet.

Opvoeden: het is misschien wel de meest uitdagende baan die er is. Het daagt je uit en geeft voldoening. Het kan je heel blij, maar ook heel moe maken. Vaak is het geweldig. En soms geweldig ingewikkeld. Positieve benadering is hierin belangrijk richting je kind. Onderwerpen die aan de orde komen zijn o.a; weerbaarheid, spelwaarde ouder –kind  , straffen en belonen, belang van bewegen en sporten , grenzen stellen.

Op 2 locaties is er de mogelijkheid voor ouders van kinderen 0 tot 10 jaar om op deze open inloopochtend hierover te spreken en vragen te stellen aan de medewerkers van het Centrum Jeugd en Gezin waaronder gezinswerkers van het Jeugdteam en de JGZ. De kinderen kunnen natuurlijk mee komen op deze ochtend.

Wanneer en Waar:

Datum Tijdstip Locatie
5 Oktober 9.00 tot 10.30 De Poppestien

Kinderwoud

WM Oppedijk van Veenweg 7 Burgum

5 Oktober 9.00 tot 10.30 De Kindertuin

TIKO Kinderopvang

Langelaan 4a

Surhuisterveen