Uitslag prijsvraag nieuwe naam!

logo-tiko-rgb1.pngTIKO kinderopvang is de nieuwe gezamenlijke naam geworden van Kinderopvang Achtkarspelen en Stichting Peuteropvang Achtkarspelen Kollumerland. De  naam geldt voor alle bestaande vestigingen van Kinderopvang Achtkarspelen én de peuterspeelzalen en kinderopvanglocaties van Amarins Kindercentra waarmee wij een doorstart hebben gemaakt in september 2014.

TIKO staat voor: Thuis In KinderOpvang. Thuis in de dubbele betekenis: door onze in meer dan 25 jaar opgebouwde ervaring zijn we als geen ander thuis in de professionele kinderopvang. En: kinderen bieden we een thuis op onze kindercentra, peuterspeelzalen en bij onze gastouders door hen veiligheid, warmte, speelplezier en ontwikkelingskansen te bieden.

Samen gaan we verder, als nieuwe organisatie, onder één dak, met één naam, met één gezamenlijk doel voor ogen.

Dat doel is: de kinderen in Achtkarspelen en Kollumerland volop ontwikkelingskansen en speelplezier bieden. De basis hiervoor is dat kinderen zich bij ons thuis voelen; veilig en geborgen. TIKO, dus.

De winnaar van deze prijsvraag is: Baukje Meindertsma, groepsleidster op de BSO in Kollum. Gefeliciteerd Baukje!! En bedankt voor deze mooie naam.