Ouderavonden kindercentra

Afbeelding

In de maand november hebben we op alle kindercentra ouderavonden georganiseerd met als thema “Voorschoolse educatie (VVE) op de dagopvang”.

Piramide trainster Geke Dijkstra nam het eerste deel van de avond voor haar rekening. Zij gaf uitgebreide toelichting op het VVE-programma Piramide, waar we bij de SKA mee werken. Wat is Piramide? Waarom werken we met een VVE-programma en wat merkt uw kind hiervan?

Na de pauze was het tijd voor de groepsleiding om ouders d.m.v. een presentatie vol foto’s en filmpjes een indruk te geven van de uitvoering van VVE-activiteiten op de locatie. Ook de manier waarop zij de thema’s opbouwen kwam aan de orde. Voor de ouders was het erg leuk om te zien wat hun kinderen allemaal doen en meemaken op het kindercentrum!

De reacties van ouders waren erg positief, het waren geslaagde avonden. Fijn dat u er bij was! Heeft u de ouderavond gemist en wilt u toch graag meer weten over het werken met Piramide? Onder Voorschoolse educatie staat veel informatie over het werken met Piramide en natuurlijk kunt u met uw vragen altijd terecht bij onze groepsleidsters!