Tevredenheidsonderzoek bij gastouders

Eind maart is onderzoeks- en adviesbureau Vyvoj uit Paterswolde op verzoek van de SKA begonnen met een tevredenheidonderzoek onder gastouders. De SKA was een van de 14 gastouderbureaus uit Nederland die hebben meegedaan aan dit onderzoek. De aanleiding voor het onderzoek was de vele ontwikkelingen van de afgelopen periode: de verplichte scholing, de strengere eisen, de registratie en GGD inspecties.

Tevredenheidsonderzoek

Door middel van een tevredenheidsonderzoek is het mogelijk om inzicht te krijgen hoe gastouders over ons gastouderbureau denken en wat ze belangrijk vinden. Voor het gastouderbureau is het van belang om dat te weten zodat we met de uitkomsten aan de slag kunnen gaan.

Een dikke 8!

Vooral met het eindcijfer (om precies te zijn 8,4) zijn we als gastouderbureau SKA heel blij!

Aandachtspunten

Het betekent voor ons dat we over het geheel op de goede weg zitten en daar zullen we natuurlijk mee door gaan. Natuurlijk staat er meer in het onderzoek en zijn er een aantal aandachtspunten waar we mee bezig zullen gaan. Bijvoorbeeld: een van de punten die er uit naar voren komt is de scholing en bijscholing voor gastouders.

Bent u nieuwsgierig naar de uitslagen en tabellen? U kunt het hele rapport lezen via: