Zomerfeest op alle kindercentra

Zaterdag 19 juni was het groot feest op alle kindercentra van SKA in het kader van ons twintigjarig bestaan. Er was veel te doen voor de vele kinderen en hun ouders die een kijkje kwamen nemen. Kinderen vermaakten zich prima bij het kindertheater, op het springkussen, maakten een ritje op de pony, maakten met elkaar muziek of schoten doelpunten naar een echte oranjeleeuw in Buitenpost. Voor de honger en dorst kon je terecht bij het cake-versieren, de poffertjeskraam of onder de ranjakoe.

Dierenfeest

Het feest stond in het teken van het thema dieren. Veel kinderen hadden zich thuis al verkleed en lieten zich op het feest verder schminken tot hun favoriete dier. Ook was er een ballonnenclown, die een hondje, een konijn of vlinder of als dat te “tam” was een zwaard voor je maakte. De kinderen werden vervolgens met het zwaard geridderd tot ridder in de orde van de Boomhut (dat was in Surhuisterveen natuurlijk).

Ranjakoe vliegt bijna?!?

En het weer, ach, dat viel ook wel mee. Soms regende of waaide het wat, maar dat gaf ook wel leuke effecten zoals in Surhuisterveen toen de ranjakoe bijna de lucht in vloog! En gelukkig was er ook binnen veel te doen. Veel kinderen hadden hun opa of oma meegebracht, die het erg leuk vonden ook eens te komen kijken op het kindercentrum.

Het was een zeer geslaagde dag, waar we met veel plezier op terugkijken.