Jubileumjaar 2010: Kinderopvang Achtkarspelen bestaat 20 jaar!

Kinderopvang Achtkarspelen viert haar 20-jarig bestaanDit jaar is het precies 20 jaar geleden dat de SKA werd opgericht. De oprichting van de Stichting Kinderopvang Achtkarspelen in 1990 betekende het begin van professionele kinderopvang in de gemeente Achtkarspelen. In 2007 is de rechtsvorm omgezet in een eigentijdse BV, Kinderopvang Achtkarspelen BV geheten. De afkorting SKA is gehandhaafd.

U bent uitgenodigd

Inmiddels zijn we 20 jaar verder en behoorlijk gegroeid. Nog steeds is de SKA dé plek voor warme, vertrouwde professionele kinderopvang in alle dorpen van Achtkarspelen. Bij deze mijlpaal gaan we in 2010 uitgebreid stilstaan. Door het hele jaar heen zullen feestelijke activiteiten worden gehouden waar u van ganser harte voor wordt uitgenodigd.

Het programma volgt

Het feest is pas écht een feest als al die kinderen en volwassenen, die deel uit maken en hebben gemaakt van de SKA, erbij zijn! Het programma komt zodra het helemaal bekend is op onze website te staan en zal op de kindercentra worden opgehangen. Wat we allemaal gaan doen is nog even een verrassing, maar u kunt er van uit gaan dat het erg leuk wordt. Kinderen van toen, kinderen van nu, “oude” en “nieuwe” gastouders en medewerkers; allemaal zullen ze een rol gaan spelen in ons jubileumjaar.

Bovenstaand feestlogo zult u het hele jaar aantreffen, op ons briefpapier maar ook op vlaggen bij de kindercentra. Zelfs op Hyves zult u ons dit jaar aantreffen.

Houdt u onze website en alle aankondigingen in de gaten? We zullen u heel graag begroeten om met ons mee te feesten!