Open dag sportieve BSO Buitenpost geslaagd!

Sport BSO de Apenkooi Buitenpost

De bedoeling was om aan alle belangstellenden te laten zien wat er allemaal te beleven is op de sport BSO. Met deze middag hebben de kinderen wel een aardige indruk gehad.

De open dag op onze sportieve BSO in Buitenpost op 27 mei was zeer geslaagd. De bedoeling was om aan alle belangstellenden te laten zien wat er allemaal te beleven is op de sport BSO. Met deze middag hebben de kinderen wel een aardige indruk gehad.

11 steden sporten

Het weer was mooi, er waren heel veel activiteiten en de kinderen die kwamen kijken hebben zich prima vermaakt. Met een stempelkaart konden ze alle 11 steden van de Elfstedentocht aandoen, en in ieder stad was wel iets te beleven: bal gooien, voetbal, dansen, een ringspel, een sportquiz, noem maar op. Ook was er een giga-springkussen wat maar nét in het speellokaal paste. Vanwege de flinke wind kon het namelijk niet op het speelplein. Als de stempelkaart vol was mochten de kinderen grabbelen. De middag werd ingeluid door een theatervoorstelling, waar de kinderen hartelijk om konden lachen en ook aan mee konden doen.

Eén waarschuwing: die poffertjes, die zijn er normaal niet, hoor. Dat was alleen voor het feest.

Sport BSO de Apenkooi

De BSO heeft ook een nieuwe naam gekregen: “Sport BSO de Apenkooi”. De kinderen die deze naam hadden uitgekozen zullen een prijsje krijgen.