Uitbreiding gastouderbureau

Komende week is ons kantoor wat minder goed bereikbaar dan anders. De reden is een heel prettige: we zijn dan aan het verhuizen! Op de Kerkstraat in Buitenpost is het pand naast ons vrijgekomen, en we waren erg blij dat we dat erbij konden huren. In het kleine voormalige woonhuis op nummer 11 knapten we namelijk behoorlijk uit ons jasje met inmiddels 10 medewerkers op het kantoor en gastouderbureau.

Het kantoor wordt nu gesplitst: de medewerkers van het gastouderbureau vertrekken naar het nieuwe pand, en de overige medewerkers blijven op nummer 11.

Voordelen (meer rust, meer ruimte) voor iedereen op kantoor maar ook voor de klanten van het gastouderbureau. Nu er meer ruimte is, gaan we namelijk de speelotheek in huis halen en uitbreiden. Een heerlijke klus voor het gastouderbureau: nieuw speelgoed aanschaffen en een speelotheek inrichten waaruit gastouders makkelijk hun keuze kunnen maken. De gastouders horen binnenkort meer over de opening van de nieuwe speelotheek.

Onze excuses als het u deze week moeilijk lukt ons te pakken te krijgen. U kunt wel altijd inspreken op het antwoordapparaat of een email sturen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.