Folderbakjes in heel Achtkarspelen

Germ, de conciërge van de SKA, heeft de bakjes zelf opgehangen

Germ, de conciërge van de SKA, heeft de bakjes zelf opgehangen

In november zijn op alle scholen van het PCBO en ROOBOL, dus alle christelijke en openbare scholen in onze gemeente, giraffenbakjes opgehangen met daarin folders over het aanbod van de SKA. Behalve folders zitten er ook antwoordkaartjes in, voor mensen die misschien gastouder willen worden of die de informele opvang via ons gastouderbureau willen regelen.

We waren blij met de positieve reacties van de scholen: overal mocht ons giraffenbakje hangen en veel scholen zullen er aandacht aan besteden in hun schoolkrant. Germ, de conciërge van de SKA, heeft de bakjes zelf opgehangen (zie foto).

 Onze giraffe wordt zo nog eens een plaatselijke beroemdheid!