Met de fietskar naar het Blotevoeten pad (Opende)

Er zwemmen ook kikkervisjes in het water. Ze zijn nog heel klein maar als we met de voeten in het water staan kunnen we ze zien.

Er zwemmen ook kikkervisjes in het water. Ze zijn nog heel klein maar als we met de voeten in het water staan kunnen we ze zien.

We hebben een fietskar!!! Het weer was de afgelopen weken erg mooi. Met de fietskar zijn we er een paar keer op uit gegaan. Er zitten bankjes in de fietskar; er kunnen wel tien kinderen in de fietsbak zitten.

Broekspijpen omhoog en rennen maar!

De kinderen van het Kwetternest en het Vlinderhofje zijn naar het Blotevoeten pad in Opende geweest. Daar aangekomen moesten alle schoentjes en sokjes uit. Broekspijpen omhoog en rennen maar! Lekker door het zand en over de heuvels.

Kikkervisjes, hangmatten en picknicken

Als we bij het wiebelbruggetje zijn gaan een paar kindjes met de voetjes in de blubber. Dat voelt vreemd! Er zwemmen ook kikkervisjes in het water. Ze zijn nog heel klein maar als we met de voeten in het water staan kunnen we ze zien. Er zijn ook hangmatten waar we even uitrusten. De leidsters hebben broodjes en drinken meegenomen. We gaan met elkaar picknicken!