Circus: zingen voor de olifanten

Het circus is in Surhuisterveen, daar willen we wel even kijken! Op woensdagochtend lopen we met de kinderen van twee jaar en ouder naar het circus. Misschien zijn er wel dieren buiten die we even mogen zien.

Bij het circus aangekomen zien we allemaal lama’s staan. De kinderen vinden het erg interessant zo te zien. Vooral het kleine baby lama-tje is erg leuk.

Ook mogen we wel even op het terrein kijken. De olifanten staan in de grote tent. Ik vraag of de kinderen het leuk vinden om te zingen voor de olifanten… Dat vinden ze wel leuk. We zingen “Olifantje in het bos laat je mama toch niet los”. Als we gaan zingen gaan de olifanten meedansen op de muziek! Zo leuk om te zien.

Ook kijken we bij de paarden. De Pippie Langkous paarden zoals Hilda zegt. Bij de grote vrachtwagen willen de jongens wel even op de foto. We hebben een hele leuke ochtend gehad.