Gezellig muziek maken: ‘Dikke, dikke olifant heb je al ontbeten…’

“Dikke, dikke olifant heb je al ontbeten Dikke, dikke olifant wat heb je gegeten. Tien emmers met water een kruiwagen brood. En daarom word jij zo vreselijk groot. Dikke, dikke olifant heb je al ontbeten. Dikke, dikke olifant wat heb je gegeten

“Dikke, dikke olifant heb je al ontbeten Dikke, dikke olifant wat heb je gegeten. Tien emmers met water een kruiwagen brood. En daarom word jij zo vreselijk groot. Dikke, dikke olifant heb je al ontbeten. Dikke, dikke olifant wat heb je gegeten

Dikke, dikke olifant heb je al ontbeten Dikke, dikke olifant wat heb je gegeten. Tien emmers met water een kruiwagen brood. En daarom word jij zo vreselijk groot. Dikke, dikke olifant heb je al ontbeten. Dikke, dikke olifant wat heb je gegeten.”

Eerst even blazen

Zingen doen we heel vaak, maar dit liedje kennen we nog niet. Nynke heeft een muziekinstrument meegenomen. Een dwarsfluit. Wij mogen eerst ook blazen en even kijken.

Wij mogen allemaal meezingen

Wel vreemd hoor een dwarsfluit. Iedereen blaast erop en soms komen er ook nog echt geluidjes uit. Goed hoor. Nu gaat Nynke het liedje van de dikke dikke olifant spelen. Wij mogen allemaal meezingen. We spelen en zingen een paar keer dit liedje en wat klinkt het gezellig. Volgende keer neemt Nynke de dwarsfluit weer een keer mee en dan gaan we weer allemaal leuke liedjes leren.