UITNODIGING: Opening van de Speelwildernis

Op woensdag 11 oktober is het zover: de opening van de Speelwildernis bij de BSO van de Kindertuin in Surhuisterveen. Met de speelwildernis probeert de SKA de kinderen een plek te geven waar ze zich echt kunnen uitleven.

De Speelwildernis: een echte jungle!

Een stukje ruig terrein voor de crossfietsjes, een waterbaan om lekker mee te kliederen, een voetbalveldje, een vuurplaats om (onder begeleiding) fikkie te stoken, een boomhut om zelf af te maken, een kabelbaan om te leren “vliegen”, een vogelnestschommel waar je wel met z’n vieren in kunt, kortom er is genoeg te beleven. De basis ligt er; gras, bamboe, wat bomen en planten: nog wel wat netjes aangelegd, maar als de natuur haar gang gaat wordt het al gauw een echte jungle!!

Kom ook langs!

Woensdagmiddag van 2 tot 4 uur is het feest voor alle kinderen (en ouders) uit Surhuisterveen en omgeving, en alle andere belangstellenden die willen komen kijken. Wees welkom!!!