Feestelijke (her)opening Bommelstein: u komt toch ook?

Op zaterdag 24 september is het zover: de grote make-over van kindercentrum Bommelstein wordt afgesloten met een spetterend (her)openingsfeest.

Officiële opening

Alle belangstellenden, groot en klein, zijn van harte welkom op ons feest, van half 10 tot 12 uur ’s ochtends. Om 10 uur zal burgemeester Lyklema samen met vier Bommelsteinkids van het eerste uur, de officiële heropening verrichten.

En dan is er feest

Aansluitend is het feest: Het thema is “op de boerderij”. Dat betekent dat er allerlei echte dieren zijn, een knuffelhoek, maar ook een wel heel aparte koe die geen melk, maar limonade geeft. Kinderen mogen verkleed komen, als boer of boerinnetje, maar ook als kip, koe of………..

Voor de kinderen is er van alles te doen: leuke spelletjes, er is een draaimolen, en we houden een ballonnenwedstrijd waarmee als altijd leuke prijsjes te winnen zijn. En natuurlijk is er volop gelegenheid om ons verbouwde pand van binnen en van buiten te bekijken.

De koffie staat voor u klaar en wij hopen veel belangstellenden te mogen verwelkomen. Misschien een leuke gelegenheid om eens vrijblijvend te zien hoe zo’n kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang er van binnen uitziet.

Graag tot ziens op 24 september!!!